Loading images...

Agenda

 

1e KWARTAAL 2020

06-01-2020: Clara Snel

Vanavond zal Clara Snel zal onze gast zijn. Clara kan als medium contact met spirits en hierdoor krijgt zij meer over een persoon of situatie krijgen. Ze geeft tips en adviezen waar je wat aan hebt! Foto’s van overleden dierbare laten lezen geeft een troost. Het is een geruststelling om een boodschap van iemand te krijgen waarbij het gemis groot is.
Je mag deze avond een voorwerp van je zelf of een foto van een overleden dierbare neerleggen (Let op: geen foto’s van mensen die nog leven) Clara werkt met dubbele nummers (één bij het voorwerp en één voor jezelf). Schrijf de boodschap op die Clara je meegeeft of neem deze op via je telefoon.

03-02-2020: Ilma van Leeuwen

Vaavond komt Ilma van Leeuwen onze spirituele avond verzorgen. Ilma verzorgt al meer dan tien jaar spirituele avonden. Sinds kort heeft zij ook een praktijk aan huis. De specialiteit van Ilma is de chakra-numerologie en waardoor zij aan de hand van uw geboortedatum precies weet aan te geven waar de schoen wringt. Bij haar boodschappen maakt zij ook gebruik van meegebrachte foto’s, voorwerpen en tarotkaarten. Vanavond geeft Ilma een demonstratie chakra-numerologie in combinatie met runen en tarotkaarten. Ik nodig je van harte uit om vanavond  bij ons aanwezig te zijn. Het belooft een inspirerende avond te worden.

02-03-2010: Martin Reul

Vanavond komt Martin Reul  onze spirituele avond verzorgen. Martin heeft een andere kijk op spiritualiteit in samenhang met de paranormale ervaringen die hij heeft gehad. Hij  vindt dat het spiritualisme een nieuwe uitleg nodig heeft. Een uitleg die meer in het tijdsbeeld van nu past. Martin geeft de vanuit een andere belevingswereld ontvangen inzichten door aan mensen en die blijken vaak veel belangrijker te zijn dan men op het eerste gezicht vermoedt  Eigentijdse gedachten en leidraden die de weg van de vrije gedachte en de eigen vrije ondersteunen. Vanavond geeft Martin aan de hand van je geboortedatum boodschappen door. Het belooft eden inspirerende avond te worden

 

 

Nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. U ontvangt een bevestigingsmail.