Loading images...

Agenda

3e kwartaal 2019

02-09-2019: Ineke van der Valk

Ineke van der Valk zal deze avond onze gast zijn. Ineke’s slogan is ‘Van rups naar vlinder met kleur!’ Door het toepassen van kleur breng je je problemen in kaart en door dit te doen worden je veranderingen in gang gezet. Ieder mens heeft de kracht van alle kleuren in zich. Dooro.a. inspiratiekleuren en kleurcodes te gebruiken kunnen gebeurtenissen transformeren naar kracht. Ik ben ervan overtuigd dat Ineke ons  vandaag een spiritueel fantastische avond zal bezorgen.

4E KWARTAAL 2019

07-10-2019: Cyla

Cyla komt vanavond onze spirituele avond verzorgen. Cyla komt uit Houten maar haar roots liggen in Suriname. Zij is erg creatief en ze doet aan intuïtief schilderen en tekenen en ook schrijf zij gedichten. Deze gedichten zijn uit het leven gegrepen en zijn bedoeld om te inspireren en tot nadenken te stemmen. Op spiritueel niveau heeft  zij de cursussen ‘Emofloww’ en ‘Spirituele bewustzijn’ ontwikkeld. Naast haar spirituele werk, werkt zij in de thuiszorg, waar zij mensen begeleid, het huishouden doet en het huishouden structureert.

Vanavond verzorgd Cyla een workshop net kaarten. Iedereen mag vragen stellen die zij via haar gidsen zal beantwoorden. Ik nodig je van harte uit om vanavond  bij ons aanwezig te zijn.

04-11-2019: Martin Reul

Vanavond komt Martin Reul  onze spirituele avond verzorgen. Martin heeft een andere kijk op spiritualiteit in samenhang met de paranormale ervaringen die hij heeft gehad. Hij  vindt dat het spiritualisme een nieuwe uitleg nodig heeft. Een uitleg die meer in het tijdsbeeld van nu past. Martin geeft de vanuit een andere belevingswereld ontvangen inzichten door aan mensen en die blijken vaak veel belangrijker te zijn dan men op het eerste gezicht vermoedt  Eigentijdse gedachten en leidraden die de weg van de vrije gedachte en de eigen vrije ondersteunen. Vanavond geeft Martin aan de hand van je geboortedatum boodschappen door. Het belooft eden inspirerende avond te worden

02-12-2019: Ilma van Leeuwen

Vanavond komt Ilma van Leeuwen onze spirituele avond verzorgen. Ilma verzorgt al meer dan tien jaar spirituele avonden. Sinds kort heeft zij ook een praktijk aan huis. De specialiteit van Ilma is de chakra-numerologie en waardoor zij aan de hand van uw geboortedatum precies weet aan te geven waar de schoen wringt. Bij haar boodschappen maakt zij ook gebruik van meegebrachte foto’s, voorwerpen en tarotkaarten. Vanavond geeft Ilma een demonstratie chakra-numerologie in combinatie met runen en tarotkaarten. Ik nodig je van harte uit om vanavond  bij ons aanwezig te zijn. Het belooft een inspirerende avond te worden.

 

 

Nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. U ontvangt een bevestigingsmail.