Loading images...

Wie zijn wij?

Ad Bonis
Ad Bonis

Mijn naam is Ad Bonis en ik ben op 27 januari 1955 geboren in Giessendam. Ik mijn werk leg ik vaak de vinger op de ‘zere’ plek.  Ben je dan een medium of helderziende? Ik weet het niet of je dit zo mag noemen.Dat er meer is tussen hemel en aarde is voor mij de normaalste zaak van de wereld. De afgelopen 25 jaar ben ik van diverse spirituele verenigingen lid geweest en vaak kreeg ik te horen wat ik met mijn mediamieke gaven deed Niet veel; maar ja hoe pak je dat aan en durf ik dat wel?? Om te beginnen ben ik cursussen Tarot en persoonlijke ontwikkeling gaan volgen. Dit heeft mij gesterkt in mijn droom  om een spiritueel centrum op te richten waar iedereen zich ‘thuis’ kan voelen en zich kan ‘ontwikkelen’. Laat Linqi’s Paradisum een start zijn voor dit centrum.

 

Els Bonis

Els Bonis

Ik ben Els Bonis-van Leeuwen 1 van de 4 personen die Linqi’s Paradisum gestalte geven. Hoe zijn we daartoe gekomen nu in het kort:

Ik ben al jaren met deze materie bezig. Toen we in 2000 met het overgaan van onze jongste dochter geconfronteerd werd. Het wordt je dan duidelijk dat andere zaken in je leven belangrijker zijn. Deze wilden we delen maar ja hoe pak je dat aan: lang aarzelen toen een flinke gezondheidsinzinking van mij. Hierna liepen we tegen de juisten mensen aan en zijn we dit jaar met Linqi’s Paradisum gestart

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. U ontvangt een bevestigingsmail.